ezt nem tudjuk:D:P
Adri 2007.04.04. 12:52
Recept:
Hozzávalók:
• 3 dl száraz fehérbor • 1 db tojássárgája • 2 evőkanál kávétejszín 10%-os zsírtartalmú • 10 csepp folyékony édesítőszer • 1 késhegynyi egész fahéj • 2 db szegfűszeg • 1 db szegfűbors • 1 teáskanál reszelt citromhéj
Elkészítés:
ízesítők, amiket főzés előtt teatojásba, vagy fűszertüllbe kell tenni: körömnyi egész fahéj 2 db szegfűszeg 1 db szegfűbors 1 tk. reszelt citromhéj
A tojás sárgáját cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejszínt. A bort, a vízzel, és a fűszerekkel felforraljuk. Hozzámelegítjük a tejszínes tojás sárgát, habverővel alaposan elkeverjük, majd szűrőn keresztül tálba merjük. Csészékben kínáljuk.
|