|
2025. Februr
H | K | S | C | P | S | V | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 |
|
| | |
|
Szp napos idt kivnunk mindenkinek!
| |
|
|
|
pikns trkonyos halleves
Adri 2007.04.04. 13:03
pikns trkonyos halleves
Hozzvalk:
• citroml • rlt bors • s • 50 g hasbra vgott petrezselyemgykr • 50 g hasbra vgott srgarpa • 50 g zldbors • 50 g burgonya • 1 mokkskanl olaj • 20 dkg kockzott halfil
Italjavaslat:
• 3 dl vz
Elkszts:
Elfzzk a burgonyt, a rpt, a zldborst s a petrezelyemgykeret. Majd kockzott halfilt csppnyi olajon fehredsig ?stjk?, zestve sval, rlt borssal, majd hozzadjuk az elfztt zldsgeket s 4 dl forr vzzel felntjk. Kb. 15 perc alatt egytt kszre fzzk. A 0,5 dl 10%-os tejsznt kikeverjk a durum liszttel, kshegynyi szrtott trkonylevllel, s a leveshez adjuk. Alaposan kiforraljuk. Fogyasztskor citromlvel tovbb zesthetjk. Az esetleges szlkkat vatosan kezeljk! J tvgyat!
Elksztsi id …………
20-40 perc
| |
|
|
K.K. (Katasztroflis kvrtett) |
A K.K. oldaln jrsz.Kszi, hogy benztl, gyere vissza mg soxor!:)Ja, s rj a chat-be meg a frumba, szoval midnenhova!:)
Szerk.-ek | |
|
|